باید سراغ سفارش طراحی قالب اختصاصی وردپرس بروم یا نه؟
طراحی قالب وردپرس، در میان سایر حوزه های طراحی سایت و برنامه نویسی، به دلایل مختلفی همچون برخورداری از انواع و اقسام پلاگین های متنوع و کاربردی، اجراء با زبان برنامه نویسی PHP و مرتفع کردن حداکثر نیازهای مشتری، علاوه بر استقبال بسیار زیاد، از درآمدزایی خوبی نیز برخوردار میباشد.
وردپرس، سیستم مدیریت محتوای پرطرفداری است که در این مطلب توضیحات جامعی راجع به طراحی قالب های آن ارائه میکنیم. به این ترتیب، خواهیم گفت که به کمک قالب وردپرس، چگونه میتوانید شکل و ظاهر مناسب و البته دلخواه خود را به سایت تان بدهید، نحوه جای گذاری و چینش اجزاء هر صفحه از سایت تان را تغییر دهید و در نهایت با استفاده از صدها قالب رایگان و حتی سفارشی چنین سیستم مدیریت محتوای جذابی، از پشتیبانی حرفه ای آن ها نیز برخوردار شوید.
در ادامه همراه شما هستیم در معرفی ویژگی های یک قالب وردپرس حرفه ای که علاوه بر پاسخ به نیاز کاربران وب سایت تان، محتوایی که برای تولید آن ساعت ها وقت صرف کرده اید را به بهترین صورت، برای کاربران به نمایش بگذارد و این یکی از خدمات طراحی قالب وردپرس تیم حرفه ای آرنیکاوب است.
قالب وردپرس چیست و چطور طراحی می شود؟
پیش از این که از قالب وردپرس و نحوه طراحی شان بگوییم، بهتر است شما را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس که سیستمی منعطف است آشنا کنیم. یکی از دلایل استقبال از وردپرس، رعایت نکات سئو سایت از جانب این سیستم اوپن سورس است و این مزیت فوق العاده ای برای وبمستران محسوب میشود.
و اما قالب های وردپرس. قالب ها که به آن ها پوسته هم گفته میشود در حقیقت نشان دهنده ظاهر وب سایت ها هستند. این قالب ها یک وظیفه اصلی دارند و آن هم این است که محتواهای ذخیره شده را برای کاربران نمایش دهند. درواقع، با استفاده از قالب های متنوع وردپرس، میتوانید تصمیم بگیرید داده های وب سایت تان چگونه و با چه ظاهری، در صفحات سایت به نمایش گذاشته شوند.
به عبارت دیگر، تمام فایل های تصویری، ویدئویی، صوتی و… با تغذیه از وردپرس، در قالب های مختلف برای کاربر به نمایش در میآیند. البته، قالب ها به دلیل چند تکه ای بودن، هم سرعت بارگذاری فایل ها در وب سایت را افزایش میدهند و هم در زمان رویارویی با مشکل در فایل ها، رفع مشکل آسان تر و سریع تر انجام خواهد شد.
بخش های مختلف قالب سایت وردپرس
یکی از نکات مهمی که در طراحی قالب وردپرس باید ازآن اطلاع داشته باشید، بخش های مختلف آن است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
header.php
به صورت کاملا ساده و خلاصه باید بگوییم که هدر سایت، قسمت بالای تمام صفحات سایت است و در همه آن ها تکرار میشود. در واقع هدر، اصلی ترین بخش وب سایت تان است و شامل عنوان، کلمات کلیدی کسب و کار و فایل های استایل است. البته، اگر قرار است خودتان هدر را ایجاد کنید، طبق توصیه ما، از لحاظ برنامه نویسی و رعایت سئو سایت، بهتر است از تگ HTML5 استفاده کنید. به تصویر دقت کنید، طراحان قالب وردپرس آرنیکاوب، در این تصویر هدر سایت گوگل را برای شما مشخص کرده اند.
index.php
وردپرس، index.php را اصلی ترین قالب خود میداند. این قالب، از مهم ترین قالب های وردپرس است که وظیفه آن، نمایش صفحه اصلی وب سایت است و اصلی ترین اطلاعات قالب وردپرس شما را در خود جای داده است.
sidebar.php
به بخش کناری هر سایت که شامل تبلیغات، دیگر مطالب، آمار و… میباشد، سایدبار گفته میشود. سایدبار در وردپرس، معمولا نواری افقی است که اطلاعات مفید سایت به صورت فشرده در آن قرار میگیرد و کاربران از این قسمت، به بخش وسیعی از اطلاعات دست مییابند.
footer.php
بخش پایینی صفحه اول سایت که به آن پاورقی سایت نیز گفته میشود و معمولا شامل اطلاعاتی همچون شبکه های اجتماعی، تماس با ما و لوکیشن کسب و کارها در آن قرار می گیرد.
یک قالب وردپرس خوب چه ویژگی هایی دارد؟
همانطور که در قسمت های قبلی طراحی قالب وردپرس توضیح دادیم، قالب ها دارای تنوع، طرح و ویژگی های مختلفی هستند که شما یا فردی که برای کسب و کارتان اقدام به طراحی سایت میکند؛ بایستی براساس نیازها و البته سلیقه کاربران و همینطور خودتان، یک یا چند قالب را انتخاب کنید. انتخاب قالب بر مبنای نیاز کاربران سایت و آنچه خودتان دوست دارید؛ کافی نیست. بنابراین، در ادامه برخی از مهم ترین ویژگی های یک قالب وردپرس حرفه ای را که لحاظ میشود را مطالعه خواهید کرد.
طراح قالب
اگر قرار است خودتان نسبت به تهیه و راه اندازی یک قالب اقدام کنید، باید بدانید که نسخه اصلی برخی از قالب ها انگلیسی است و توسط مترجم، به زبان فارسی ترجمه شده است. میپرسید ایراد این کار چیست؟ ایراد اینجا است که مترجم، در صورت بروز مشکل در قالب فارسی سازی شده، نمیتواند کمکی به شما بکند مگر آنکه او خودش طراح قالب وردپرس باشد. بهتر است بدانید که تیم آرنیکاوب نیز دارای چنین طراحان حرفه ای است و از این جهت هیچ مشکلی سایت شما را تهدید نمیکند.
نسخه دمو
نسخه نمایشی یا دمو، نسخه ای رایگان از نرم افزار است که به شما اجازه میدهد تا برای مدت زمان مشخص و البته کوتاه، از نرم افزار استفاده کنید تا با قابلت ها و ویژگی های نرم افزار آشنا شوید. هرچند وردپرس دارای دو نوع نسخه رایگان و پولی است، اما پیش از استفاده از هرکدام از آن ها، نسخه دمویی که در اختیارتان قرار میگیرد را حتما امتحان کنید.
سرعت قالب
از دیگر فاکتورهایی که در هنگام خرید یا طراحی قالب های وردپرس، توجه به آن اهمیت دارد؛ سرعت قالب است. پس دقت داشته باشید که زیبایی ظاهری یک قالب را به سرعت پایین آن ترجیح ندهید. زیرا سرعت قالب ها، بر سرعت سایت تان اثر میگذارند و از این جهت به بهبود یا صدمه به سئو وب سایت تان، منجر میشوند.
افزونههای متنوع (plugin)
وردپرس با داشتن افزونه های بسیار زیاد و متنوع، کار طراحان را بسیار راحت کرده است و به همین دلیل، افراد بنا بر نیازهای خود و وب سایت شان، از این افزونه ها استفاده میکنند. هرچند تمام افزونه ها رایگان نیستند اما افزونه هایی که بابت تهیه آن ها باید مبلغی را بپردازید نیز، دارا قیمت هایی منطقی و مناسب هستند.
بروزرسانی قالب ها
از دیگر ویژگی هایی که در طراحی قالب وردپرس خود باید به آن توجه کنید و البته خود سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز به آن توجه دارد، بروزرسانی قالب ها است. به جرأت میتوان گفت که قالب های خارج از سرویس بروزرسانی به سرعت قدیمی میشوند و کار شما را سخت خواهند کرد.
ریسپانسیو بودن
امروزه اکثر افراد توسط گوشی های همراه هوشمند خود در اینترنت به جستجو و مطالعه مطالب مورد نیازشان میپردازند. بنابراین، در هنگام خرید یا طراحی قالب وردپرس سایت خود به ریسپانسیو بودن (واکنشگرایی) آن توجه کنید. ریسپانسیو بودن یعنی سایت شما قابلیت مشاهده در انواع صفحه های نمایش همچون موبایل، تبلت، کامپیوتر و… را داشته باشد.
سازگاری قالب با رسانه های اجتماعی
قالب وردپرسی را انتخاب کنید که از انتشار محتوا در شبکه های اجتماعی همچون فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، لینکدین و… پشتیبانی کند. چنین امکانی باعث میشود کاربران بتوانند به راحتی به وب سایت تان سر بزنند و همین امر منجر به بهبود تجربه کاربری و افزایش تعامل کاربران با سایت میشود. از سوی دیگر، اگر قالب انتخابی شما با شبکه های اجتماعی سازگار باشد، ترافیک وب سایت تان نیز افزایش مییابد.
البته، در انتخاب یک قالب خوب از وردپرس، نکات بسیاری مانند سازگاری با مرورگرها، حفظ امنیت، توجه به سئو سایت و بسیاری از موارد دیگر وجود دارد.
طراحی قالب وردپرس در آرنیکاوب چگونه انجام میشود؟
تیم آرنیکاوب، با توجه به نیاز کاربران سایت شما، , طبق جدیدترین نسخه وردپرس، به طراحی قالب وردپرس اختصاصی سایت تان میپردازد و پروژه شما طی مراحل زیر، تکمیل و تحویل داده میشود:
- بر اساس توضیحات شما، پیشنهاداتی برای داشتن قالب هایی جذاب و کارامد به شما ارائه خواهد شد.
- پس از بررسی نیازها، طرح اولیه اسکلت قالب (Wireframe) را به شما ارائه کرده و باز هم در این قسمت مطابق نظرات تان، طراحی انجام میشود.
- طراحی رابط گرافیکی که به عنوان اولین قدم پس از تأیید طرح وایرفریم و مرحله قبل از کدنویسی قالب وردپرس می باشد. در این بخش نیز، با توجه به نوع و شرایط کسب و کارتان، بهترین طرح و ایده پردازی ممکن با درنظر گرفتن مخاطبان هدف وب سایت تان، ارائه میشود.
- کدنویسی در آرنیکاوب طبق زمان بندی قبلی انجام میشود و برای آن اهمیت بسیار زیادی قائل هستیم.
- ) Debugging رفع خطاهای موجود) و پشتیبانی که پس از تأیید نهایی نظر شما و پیش از نصب نرم افزار توسط طراحان آرنیکاوب اعمال خواهد شد.
طراحی قالب وردپرس در آرنیکاوب چه امکاناتی خواهد داشت؟
- طراحی کاملا اختصاصی و مختص سایت شما است.
- کدنویسی معتبر با HMTL5 و CSS3
- طراحی ریسپانسیو و واکنشگرا، مطابق با انواع صفحه های نمایش بویژه موبایل
- دارای پنل تنظیمات قالب و امکاناتی همچون: تنظیمات اختصاصی پست های سایت، ویرایش بخش های مختلف و…
- توجه و استفاده از امکانات موجود در جدیدترین نسخۀ وردپرس
- سازگار با انواع الگوریتم های گوگل
- انجام تنظیمات اولیه سئو سایت و همچنین ارائه گزارش از روند آن
- برخورداری از کدهای بهینه
- سرعت بارگزاری بالا
- سازگار با جدیدیترین نسخه انواع مرورگرها
جمع بندی
قالب وردپرس که به آن ها پوسته هم گفته میشود در حقیقت نشان دهنده ظاهر وب سایت ها هستند. قالب ها دارای تنوع، طرح و ویژگی های مختلفی هستند که شما یا فردی که برای کسب و کارتان اقدام به طراحی سایت میکند؛ بایستی براساس نیازها، یک یا چند قالب را انتخاب کنید. در صورتی که کسب و کار شما نیاز به یک قالب وردپرس حرفهای دارد میتوانید از اینجا سفارش خود را انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید