مرجع دانلود اسکریپت

وان اسکریپت | اولین مرجع دانلود رایگان اسکریپت در ایران

خرید هاست
تبلیغات
تبلیغات

درخواست شما

اگـر به دنبال قالب و اسکریپت یا هر مطلب دیگری هستید و آن را پیدا نکرده اید ، می توانید درخواست خود را به تیم وان اسـکریپت ارسال کنید تا در کوتاه ترین زمان مطلب مورد نظر شما در سایت قـرار گیرد ! وان اسـکریپت همچنان به دنبال ارائه خدمــاتی با کیفیت بالا به کاربران خود می باشد.

بهترین سیستم های مدیریت محتوا کدامند ؟

What-is-the-best-content-management-systems

بهترین سیستم های مدیریت محتوا کدامند ؟ CMS یا سیستم مدیریت محتوا برنامه ای است که به شما اجازه مدیریت ، ساماندهی ، ویرایش و ساخت یک وب سایت را به آسانی می دهد . سیستم های مدیریت محتوا برای ذخیره و بازیابی حجم زیادی از اطلاعات ساخت و استفاده می شوند که این اطلاعات ممکن است متن ، تصویر ، ویدئو ، فایل زیپ و یا هر چیز دیگری باشد . در این پست ۵ تا از بهترین CMS ها رو معرفی خواهم کرد .

 

۱ – وردپرس

Wordpress-300x186

وردپرس کاربرپسند ترین سیستم مدیریت محتوای متن باز دنیا است ! که توسط بیش از ۲۵% برترین وب سایت های آمار الکسا استفاده می شود . این CMS توسط مت مولنوگ ( Matt Mullenweg ) و میل لیتل ( Mile Little ) در تاریخ ۲۷ می ۲۰۰۳ (  سه شنبه، ۶ خرداد ۱۳۸۲ ) توسعه داده شد . با استفاده از وردپرس قادر به ساخت یک سایت کامل به امکانات مدیریتی حرفه ای خواهید بود . کار با وردپرس بسیار ساده و لذت بخش است . نصب پوسته ها در وردپرس به سادگی انجام می شود ( آپلود فایل زیپ از بخش مدیریت و فعال کردنش ) . همچنین با استفاده از پلاگین های کاربردی می توانید وردپرس خود را توسعه دهید و امکانات جدید به آن اضافه نمایید . همچنین وردپرس از سئوی بسیار خوبی برخوردار می باشد .

 

 

۲ – Joomla!

Joomla Logo Horz Color Slogan

جوملا یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که توسط تیم جوملا در تاریخ ۱۷ آگوست ۲۰۰۷ ( جمعه، ۲۶ مرداد ۱۳۸۶ ) بنیان گذاری شده است که تحت اجازه نامه GNU/GPL منتشر می شود. جوملا به زبان PHP نوشته شده و از یک فریمورک مبتنی بر MVC بهره می گیرد و برای ذخیره سازی داده ها از پایگاه داده MySQL استفاده می کند که بعد از وردپرس ، پراستفاده ترین مدیریت محتوای دنیا است .

جوملا از سیستم دیگری به نام مامبو منشعب شده است. در سال ۲۰۰۵ گروهی از توسعه دهندگان سیستم مدیریت محتوای مامبو از تیم توسعه مامبو جدا شده در قالب گروه دیگری به نام “Open Source Matters” اقدام به انتشار مامبو ۴٫۵٫۲٫۳ با نام جدید جوملا (نسخه ۱٫۰) کردند. از آن پس این دو سیستم بطور جداگانه توسعه داده شدند.
جوملا از امکانات کافی برای راه اندازی یک سایت برخوردار است. وجود یک بستر مناسب برای توسعه باعث شده تا کنون بیش از ۷۴۰۰ افزونه برای جوملا ساخته شود که اکثر آنها رایگان است.
جوملا در سال اول انتشار، بیش از ۲٫۵ میلیون بار دریافت شد. بسیاری از سایت‌های معتبر دنیا و ایران از جوملا استفاده می‌کنند.

 

 

۳ – Drupal

logo-drupal

دروپال توسط برنامه نویس بلژیکی ، درایز بایترت در سال ۲۰۰۱ بنیان گذاری شده است . عمومی‌ترین استفاده از دروپال برای راه‌اندازی یک وب سایت با امکانات منحصربفرد می‌باشد زیرا دروپال دارای هسته‌ای قدرتمند است و در چندین سال پیاپی به عنوان قدرتمند ترین و ایمین ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان معرفی شده است . دروپال با زبان برنامه نویسی محبوب و قدرتمند PHP نوشته شده و از قدرت پایگاه داده MySQL استفاده می کند. دروپال یک نرم افزار بازمتن (Open Source) می باشد و بر مبنای اجازه نامه GPL منتشر می شود بنابراین اجازه‌نامه تمامی موارد استفاده از دروپال کاملا رایگان می باشد، همچنین شما می توانید دروپال را به عنوان سکویی برای پروژه های خود به کار گیرید. جزئیات بیشتر در مورد دروپال

 

 

۴ – PHP-Fusion

fusion8

برنامه PHP-Fusion یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است که به زبان PHP 5 (قابل اجرا بر روی PHP 4) است. قدرت فیوژن پارسی درعین سادگی و کاربرپسندی موجب محبوبیت آن شده است.برای استفاده از فیوژن پارسی نیازی به دانش برنامه نویسی ندارید. بزرگترین قابلیت سیستم مدیریت فیوژن پارسی ، قابلیت چند زبانه در قسمت های مختلف است. (بدون نیاز به نصب چند سیستم با زبان های مختلف) این برنامه از پایگاه داده MySQL برای ذخیره سازی محتوای وب سایت شما استفاده می کند و دارای یک سیستم مدیریتی ساده و در عین حال قوی می باشد .

 

 

۵ – PHP-Nuke

phpnuke

نیوک توسط فرانسیسکو بورزی ( Franciso Burzi ) در تاریخ ۲۲ می ۲۰۰۹ (  جمعه، ۱ خرداد ۱۳۸۸ ) بنیانگذاری شد . بسیاری از سایت های دانلود موزیک و فیلم ایران با نیوک ساخته شده اند . برخی از امکانات این سیستم عبارتند از سیستم یکپاچه سازی تبلیغات ، مدیریت صفحات ، مدیریت دانلود ها ، دانشنامه ، صفحه پرسش های متداول ، بازخورد ، انجمن ها ( سیستم مدیریت انجمن داخلی یا قابلیت فعال/غیرفعال سازی ) ، مجلات ، اخبار ، جستجوی پیشرفته و بسیاری موارد دیگر.

 

 

نوشته شده در ژوئن 23, 2014 / 4,247 نمایش / کد مطلب : 9963

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

91 − = 82