مرجع دانلود اسکریپت

وان اسکریپت | اولین مرجع دانلود رایگان اسکریپت در ایران

خرید هاست
تبلیغات
تبلیغات

درخواست شما

اگـر به دنبال قالب و اسکریپت یا هر مطلب دیگری هستید و آن را پیدا نکرده اید ، می توانید درخواست خود را به تیم وان اسـکریپت ارسال کنید تا در کوتاه ترین زمان مطلب مورد نظر شما در سایت قـرار گیرد ! وان اسـکریپت همچنان به دنبال ارائه خدمــاتی با کیفیت بالا به کاربران خود می باشد.

۱۵ نکته اساسی در افزایش سرعت سایت

سرعت سایت یکی ار مهمترین فاکتورها برای سنجش کارایی و سئو سایت است. گوگل سرعت سایت را بعنوان یکی از ۲۰۰ فاکتور خود در رنکینگ صفحات و جایگاهشان در نتایج جستجو در نظر میگیرد و سرعت مناسب سایت را نشانگر کاربرپسند بودن آن میداند. با افزایش رقابت در زمینه جذب بازدیدکنندگان از دست دادن هر فرصتی میتواند شانس شما را برای رسیدن به صفحه اول گوگل کاهش میدهد.

افزایش-سرعت-سایت

۱۵ نکته ضروری برای افزایش سرعت سایت

۱- بهینه سازی تصاویر

تصاویر حجم زیادی از سایت شما را تشکیل میدهند و میتوانند تاثیر زیادی بر افزایش سرعت سایت شما داشته باشند. تغییر سایز عکس ها با استفاده از HTML تاثیری بر سایز آنها ندارد و تنها نحوه نمایش را تغییر میدهد، برای  کاهش حجم سایت و نتیجتا افزایش سرعت سایت از نرم افزارهای جانبی مانند فتوشاپ استفاده کنید.

در پایین چند ابزار آنلاین برای بهینه سازی تصاویر را لیست کرده ایم:

۲- فرمت تصاویر

برای بهینه سازی سایت و افزایش سرعت سایت از فرمت های استاندارد مانند JPG، PNG و GIF برای تصاویر استفاده کنید.

۳- از متن گرافیکی بپرهیزید

بعضی از سایتها برای زیباتر شدن مطالب ارئه شده و عنوان ها در سایت آنها را بصورت تصویر قرار میدهند، اینکار حجم سایت شما را افزایش داده و برای سئو مناسب نیست بهتر است برای اینکار از دستورات CSS استفاده کنید و مطالب را بصورت متن ارائه دهید.

۴- افزونه های غیرضروری را حذف کنید

افزونه ها به شدت بر سرعت سایت شما تاثیرگذارند، بعضی از آنها مانند دکمه های اشتراک گذاری برای هر سایتی لازم هستند ولی نصب افزونه های متعدد و غیرضروری سرعت سایت شما را کاهش خواهد داد.

۵- CSS و JS را درون کد استفاده نکنید

بهتر است که کدهای CSS و JavaScript خود را در فایل های جداگانه ای قرار دهید. زمان لود شدن سایت این فایلها در حافظه کش مرورگر ذخیره شده و در بازدیدهای بعدی سرعت سایت را افزایش میدهد. همچنین این کار ایجاد تغییرات در سایت را برای شما راحتتر میکند.

۶- استفاده از حافظه کش مرورگر

هربار که بازدیدکنندگان سایت شما را باز میکنند تمام تصاویر و کدها بارگزاری میشوند که زمان زیادی را میطلبد ولی با استفاده از حافظه کش مرورگر شما میتوانید بخش زیادی از اطلاعات را برروی کامپیوتر کاربران ذخیره کنید و در بازدیدهای بعدی دیگر نیازی به دانلود دوباره آنها نیست که این امر سرعت سایت را به طرز چشمگیری افزایش میدهد. همچنین با اینکار مصرف پهنای باند و هزینه هاست خود را کاهش خواهید داد.

۷- فایل JavaScript را در انتهای متن قرار دهید

این کار باعث میشود که لود شدن این نوع فایلها در انتها صورت پذیرد و بارگزاری باقی مطالب را به تاخیر نیندازد.

۸- از ریدایرکت پرهیز کنید

تا حد امکان از ریدایرکت کردن لینک ها خودداری کنید زیرا باعث اضافه شدن یک درخواست HTTP شده و سرعت سایت را کاهش میدهد، آدرس های اشتباه را پیدا کنید و تمامی آنها را درست کنید.

۹- DNS ها را تا حد امکان کاهش دهید

DNS یا همان نام دامنه ها بر روی هاست شما هر کدام بین ۲۰ تا ۱۲۰ میلی ثانیه زمان برای بازخوانی از هاست نیاز دارند برای اینکار شما میتوانید از آدرس دهی بجای ساخت زیردامنه استفاده کنید بطور مثال از OneScript.ir/blog بجای blog.OneScript.ir.com استفاده کنید.

۱۰- CSS ها و HTML های غیرضروری را حذف کنید

این امر در مورد سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا تاثیر زیادی خواهد داشت زیرا قالب آنها معمولا با امکانات متنوعی طراحی میشوند که شما از همه آنها بهره نخواهید برد و با حذف کدهای اضافی میتوانید سایز صفحات را کاهش داده و سرعت سایت را بیشتر کنید.

۱۱- از چند سیستم آمارگیر استفاده نکنید

پیگیری بازیدها بر روی سایت شما کاری عاقلانه و درست است ولی برای اینکار تنها از یک سیستم آمارگیر استفاده کنید تا از بار اضافی برروی سایت و کاهش سرعت آن جلوگیری کنید. مثلا بطور همزمان از سیستم آمارگیر گوگل آنالیتیکز و وبگذر یا امثال آنها استفاده نکنید.

۱۲- از G-Zip بهره بگیرید

همانطور که برای کاهش حجم فایلها برروی کامپیوتر خود آنها را زیپ میکنید، فایلهای سایت شما نیز میتوانند بوسیله G-Zip فشرده سازی شوند. اینکار حجم کلی سایت را کاهش داده و سرعت سایت را بهبود میبخشد البته هاست شما باید آن را ساپورت کند.

۱۳- درخواست های HTTP  سایت را کاهش دهید

با استفاده از تکنیک CSS Sprite تصاویر خود را یکپارچه کنید و به این طریق تعداد درخواست های HTTP خود را تا حد امکان کاهش دهید.

۱۴- از Expires و Cache-Control در هدر استفاده کنید

برای مطالب ثابت در سایت خود از Expires یا تاریخ انقضا استفاده کنید و برای مطالبی که تغییر میکنند Cache-Control استفاده کنید. اینکار محتوا، تصاویر و فایلهای سایت شما را قابل کش کرده و تعداد درخواست های HTTP به سرور را کاهش میدهد و افزایش سرعت سایت را موجب خواهد شد. در واقع شما با استفاده از Expires مدت زمان نگهداری اطلاعات کش شده و تاریخ تقریبی تغییرات در آنها را مشخص خواهید کرد.

۱۵- CMS  خود را بروزرسانی کنید

اگر از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا بهره میبرید  برای بهینه بودن و افزایش سرعت سایت همواره از آخرین نسخه ها استفاده کنید ولی برای اینکار ابتدا نسخه جدید را روی یک فضای نمونه امتحان کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید.

شما می توانید سرعت سایت خود را قبل و بعد از اجرای هرکدام از این موارد بوسیله ابزارهای رایگان موجود مانند Woorank و GTmetrix بسنجید و تاثیر هریک را بر سرعت سایت ببینید. توجه داشته باشید که شاید هرکدام از این موارد تاثیر اندکی بر سرعت سایت شما داشته باشند ولی رعایت همه آنها میتواند سرعت سایت خود را تا دوبرابر نسبت به قبل افزایش دهد.

نوشته شده در آوریل 17, 2016 / 3,010 نمایش / کد مطلب : 14148

یک دیدگاه در “۱۵ نکته اساسی در افزایش سرعت سایت”

  1. مقاله خوب ومفیدی بود باتشکر از سایت خوبتون

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + = 13