معرفی و دانلود افزونه های کاربردی وردپرس “بخش اول”
در این مقاله به ۳۰ افزونه وردپرس اشاره و درباره هر کدام توضیحی مختصر داده شده است.امید است که این مطلب برایتان مفید واقع شود و بتواند تا حد زیادی به سوالات شما دوستان عزیز پاسخ دهد.البته ذکر این نکته هم اجباریه که استفاده از افزونههای زیاد هرگز پیشنهاد نمیشه. چون با اینکار مقدار قابل ملاحظهای سرعت بلاگتان کاهش مییابد. البته این لیست افزونههایی هم که در این مقاله مشاهده خواهید کرد تنها یک لیست تصادفی از افزونهها نیست که بر حسب اتفاق جمعآوری شدهاند بلکه افزونههایی هستند که بنده و یا سایر دوستان وردپرسی آنها را امتحان کرده و در بلاگشان از آنها استفاده میکنند.
در ادامه مطلب بخوانید…!
۱- افزونه Akismet
این افزونه از نظرات جفنگ (اسپم) جلوگیری میکنه. در واقع یک الزامه که هر شخصی که وردپرس نصب میکنه این افزونه هم باید کنارش فعال باشه. به همین دلیل بطور پیشفرض در خود وردپرس موجود هست و تنها شما باید فعالش کنید. فقط تنها نکتهای که اشارهی آن ضروری است اینهکه برای این افزونه شما به یک کلید API نیاز دارید که باید آنرا از سایت WordPress.Com با ساختن یک شناسه دریافت کنید.
۲- افزونه All in One SEO Pack
از نظر من این افزونه یک افزونهی بینظیر در حوضهی سئو (بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو) هست که سایتهایی که با استفاده از این افزونه به رنکهای فوق العاده رسیدهاند گواه این گفته هست. این افزونه با اضافه کردن گزینههای مختلف به header بلاگتون، اونرو برای موتورهای جستجو بهینه میکنه. البته افزونههای دیگهای هم برای سئو وجود داره ولی این افزونه چیز دیگهای هست.
۳- افزونه WP-PostViews
این افزونه هم که از محبوبترین افزونهها به شما میرود و اکثر کاربران با اون آشنا هستند. میتونه تعداد بازدید یک مطلب و همچنین پربازدیدترین مطالب بلاگتون رو به نمایش بگذاره. در ضمن این پلاگین از ابزارک (سایدبار) هم پشتیبانی میکنه.
۴- افزونه CKEditor For WordPress یا TinyMCE Advanced
این دو افزونه هر دو از ادیتور(ویرایشگر)های قدرتمند برای وردپرس به شما میروند. البته بنده به شخصه از CKEditor استفاده میکنم که از اسکینهایی زیبایی هم برخورداره. TinyMCE نیز از انعطاف و هماهنگی بینظیری بهره میبره که همین امتیاز باعث قابل تحسین شدنش شده است. استفاده از اینگونه ویرایشگرها میتواند تمامی کمبودهای ویراشگر عادی وردپرس را که اکثر افراد از آن نارضیاند را پوشش دهد.
۵- افزونه SyntaxHighlighter Evolved
اگر از کسانی هستین که توی بلاگ خودتون کدهای زیادی درج میکنین حتماً پیشنهاد میشه از این افزونه استفاده کنین. این افزونه کدهای برنامه نویسی رو بصورت هایلایت شده نمایش میده که برای خوانندگان بسیار بسیار مفید هست. در ضمن این افزونه از زبانهای AS3, Bash, C, C++, C#, ColdFusion, CSS, Delphi, diff, Erlang, Groovy, Java, JavaScript, JavaFX, Perl, PHP, Plain Text, Python, PowerShell, Ruby, Scala, SQL, VB, VB.NET, XML, and (X)HTML پشتیبانی میکنه.
۶- افزونه CyStats یا StatPressCN
اگه از کسانی هستین که مایلید آمار بلاگ خودتون رو برای دیگران به نمایش بزارین این دو افزونه میتونه بتون کمک شایانی کنه. بنده به شخصه از CyStats استفاده کردم که میتونین همینجا مشاهده کنین. این افزونه یه بدی داره که از ابزارک پشتیبانی نمیکنه ولی StarPressCN برعکس CyStats از ابزارک پشتیبانی میکنه. راهنمای هرکدوم هم داخل پوشهی افزونه موجوده.
۷- افزونه WP Super Cache
WP Super Cache بلاگ وردپرسی شما رو با تولید کدهای html در صفحات سایت بدون اجرای اسکریپتهای سنگین PHP بر روی بلاگ، اونرو سریعتر میکنه. این افزونه توسط cache مرورگر کار میکنه. البته استفاده از این افزونه یه سری مشکلاتی هم ممکنه در بعضی سایتها بوجود بیاره اما خوب امتحانش ضرری نداره. این افزونه میزان قابل محسوسی هم در کم کردن مصرف کردن رم تأثیر میذاره.
۸- افزونه WP-PostRatings
کارایی این افزونه هم با توجه به نامش پیداست. کارش رتبه دادن به مطالب بلاگ هست که توسط این افزونه براحتی این عمل امکانپذیر هست. WP-PostRating از گرافیک و امکانات فوقالعادهای برخورداره که پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده امتحانش کنید.
۹- افزونه WordPress Thread Comment
این افزونه دو قابلیت مهم در اختیار شما و مخصوصاً بازدیدکنندگان قرار میده. اولاً قابلیت پاسخ به نظرات (یا به اصطلاح نظرات تو در تو) و ثانیاً امکان مشترک شدن برای دریافت نظراتی که در اون مطلب ارسال میشن. منظور از مشترک شدن اینه که نظر دهنده موقع ارسال نظر میتونه با فعال کردن گزینه Notify نظر بعدی رو بصورت ایمیل دریافت کنه بدون اینکه به سایت مراجعه کنه. +پشتیبانی از آجاکس
۱۰- افزونه WP Smiley یا Custom Smiles یا Smile Themer
از روی اسم این سه افزونه هم کارایی اونها به طرز کامل مشخص میشه. کارشون نمایش شکلکها برای بخش نظرات و یا هنگام ارسال مطلب هست. از برترین افزونههای برای اینکار به شمار میرن. البته ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که این قبیل افزونهها به دلیل درج کد در textareaی نطرات با بعضی از قالبها که استاندارد نیستن مشکل دارن که Custom Smiles بین این سه کمی با انعطافتر به نظر میرسه و میشه روش حساب بازه کرد. بنده هم از این افزونه استفاده میکنم. البته دو افزونه دیگه هم از قدرت کافی برخوردارن. برای مثال Smile Themer در کنار Smile Themer Toolbar که دارای ۱۵ نوع شکلک هست میتونه بدون نیاز به درج شکلک کار شما رو راه بندازه. البته گفتنیست که افزونه WP Smiley هم از شکلکهای خوب و امکانات جالب و همچنین پیکربندی فوقالعادهی بصورت آجاکس بهره میبره.
۱۱- افزونه WP-PageNavi یا WP Page Numbers یا jQuery-Pagebar یا Paginator
با خودم فکر کردم اگه این چهار افزونه رو یکجا معرفی کنم خیلی بهتر میشه. فقط کمی توضیح درباره هر کدوم میدم. همونطور که حدس زدید هر چهلرتا برای نمایش صفحات سایت بهکار میرن. WP Pager Numberو WP-PageNavi هر دو تقریباً یه کار انجام میدن و بوطر پیشفرض از مدلهای متفاوتی برای نمایش برخوردارنز ولی jQuery-Pagebarو paginator از نمایش بصورت جیکوئری بهره میبرن که باعث نمایش زیبای صفحات در سایت شما میشن.
۱۲- افزونه Contact Form 7
همونطور که از اسم افزونه پیداست میتونید توسطش یک برگهی تماس با ما با انواع گزینهها و تنظیمات مفید و خوب برای بلاگتون ایجاد کنید. تقریباً تمامی سایتهای وردپرسی از این افزونه استفاده میکنند. البته لازم به ذکره که با این پلاگین میتونید کد امنیتی هم برای فرم ارسال درست کنید. پس خیالتون از بابت اسپم حسابی جمع باشه.
۱۳- افزونه myLinksDump
این افزونه که شاهکاره یکی از هموطنهای عزیز ما (حامد کمیل) هست کار همون لینکدونی رو انجام میده که بیشتر بین سایتهای پارسی رایج هست. با کمک این افزونه میتونید یه لینکدونی شبیه سایت محبوب پیسیدانلود راه اندازی کنید. این افزونه از تنظیمات فوقالعاده نظیر نمایش تعداد لینکها، درج لینک بصورت سریع، تغییر قالب و سایر تنظیمات مفید بهره میبره که من بهتر میدونم بهجای اینکه تعیرف بیشتری کنم شما افزونه رو خودتون تست کنید تا منظرمو بیشتر موتجه بشین.
۱۴- افزونه PHP Code Widget
همونطور که میدونید ایزاکها بطور پیشفرض از کدهای PHPپشتیبانی نمیکنند. برای مثال شما نمیتونید کدهای نشوندهندهی آمار CyStatsرو توی ابزارک درج کنید اما با این افزونه میتونید براحتی این کار رو انجام بدین و هر کد PHPکه بهش نیاز دارید توی ابزارک درج کنید.
۱۵- افزونه Similar Posts
این پلاگین لیستی از مطالب مشابه و مرتبط رو به نمایش میگذاره. شما میتونید در تنظیمات مطالب مرتبط رو بر اساس محتوا، عنوان یا برچسب تغییر بدین. این افزونه یکی از افزونههایست که باعث میشه تا بازدیدکنندگان مطالب بیشتری روی بلاکتون رو مطالعه کنند.
منبع: تک وب
ممنون خسته نباشید
خواهش می کنم .
ممنون مطلب مفیدی بود.