مرجع دانلود اسکریپت

وان اسکریپت | اولین مرجع دانلود رایگان اسکریپت در ایران

خرید هاست
تبلیغات
تبلیغات

درخواست شما

اگـر به دنبال قالب و اسکریپت یا هر مطلب دیگری هستید و آن را پیدا نکرده اید ، می توانید درخواست خود را به تیم وان اسـکریپت ارسال کنید تا در کوتاه ترین زمان مطلب مورد نظر شما در سایت قـرار گیرد ! وان اسـکریپت همچنان به دنبال ارائه خدمــاتی با کیفیت بالا به کاربران خود می باشد.

آموزش asp >> ورود اطلاعات فارسی با استفاده از جاوااسکریپت

اگر قبلا اقدام به استفاده از زبان فارسی در کدهای خود و مخصوصا هنگام کار با Microsoft Access کرده باشید به احتمال زیاد با مشکلات موجود بر سر راه آشنا هستید. یکی از مشکلات اساسی بر سر راه استفاده از زبان فارسی در بانکهای اطلاعاتی Microsoft Access در نحوه ورود اطلاعات می باشد. برای درک بهتر این موضوع اینگونه عمل نمایید:

در ویندوز خود قابلیت فارسی نویسی را فعال نمایید و پس از آن در Access یک Table با نام test وبا یک فیلد به نام test از نوع text ایجاد نمایید. سپس با استفاده از خود Access اطلاعاتی به زبان فارسی وارد نمایید. سپس از Access خارج شده و با استفاده از ASP به بانک اطلاعاتی Access متصل شده و اطلاعات وارد شده را خوانده و نمایش دهید. مشاهده خواهید نمود که اطلاعات نمایش داده شده داخل مرورگر با اطلاعات وارد شده توسط شما در داخل Access متفاوت می باشد.

برای حل این مشکل چه باید کرد؟
برای حل این مشکل باید اطلاعات از خارج از Access و با استفاده از ASP و یک تابع Javascript که صفحه کلید را در همه ویندوزها اعم از فارسی و انگلیسی، فارسی نموده و امکان تایپ فارسی را فراهم میکند، وارد شوند. روش کار به این صورت است که در یک فرم HTML و در داخل یک Input Box هنگام فشرده شدن هر کلیدی از صفحه کلید، تابع Javascript فرا خوانده شده و معادل فارسی حرف وارد شده را نمایش میدهد. برای نمایش حروف فارسی لازم است که از charset=windows-1256 استفاده نمایید. فونت صفحه را نیز یکی از دو فونت Times New Roman و یا Tahoma انتخاب نمایید. این دو فونت فونتهای استاندارد ویندوز بوده و برای دیده شدن متون فارسی نیازی به نصب فونت جدید روی سیستم کاربر نخواهد بود. Javascript استفاده شده در زیر آمده است:

#$%،گ)(+و-./۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹:ک,=.؟@ِذ}ىُىلآـ،/د؛َءٍف{ًْإ~جژچ^_پشذزیثبلاهتنمئدخحضقسفعرصطغظ<|>ّ'.charCodeAt(key-32);
else if (e)
e.which=' !"#$%
،گ)(+و-./۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹:ک,=.؟@ِذ}ىُىلآـ،/د؛َءٍف{ًْإ~جژچ^_پشذزیثبلاهتنمئدخحضقسفعرصطغظ<|>ّ'.charCodeAt(key-32);
}
return true;
}
//–>

پس از طراحی فایل HTML نوبت به ایجاد فایل ASP می رسد. در فایل ASP باید اطلاعات وارد شده در فرم HTML را دریافت نموده و در بانک اطلاعاتی Access توسط برنامه خود بنویسید. نکته جالب این است که اگر وارد Microsoft Access شوید و اطلاعات وارد شده توسط برنامه خود را مشاهده نمایید اثری از حروف فارسی مشاهده نخواهید کرد. حال اگر دوباره توسط برنامه ASP اولیه به بانک اطلاعاتی متصل شوید و اطلاعات دریافت شده را داخل مرورگر نمایش دهید اطلاعات به صورت فارسی نمایش داده میشوند. لازم به ذکر است که باید از charset=windows-1256 در فایل ASP که اطلاعات فارسی را نمایش میدهد استفاده نمایید.

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

80 + = 84